Mijn Transavia

Met Mijn Transavia kun je direct aanpassingen of wijzigen aanbrengen die te maken hebben met je vlucht. Online je vlucht beheren doe je simpel met Mijn Transavia. Wijzig je bagage, reserveer een stoel of check in!

Transavia inchecken

Bespaar tijd door online in te checken met Transavia. Zo hoef je niet in de rij te staan bij de incheck balie! Voordeel van online inchecken is dat je zelf een stoel kunt kiezen en reserveren.

  1. Ga naar de website https://www.transavia.com/nl-NL/mijn-transavia/account/logon/ en vul de gegevens in: boekingsnummer, achternaam en vertrekdatum.
  2. Je ziet een overzicht met de gegevens van je vlucht.
  3. Kies één van de stoelen die je wilt reserveren en print de boardingpass uit. Hoe eerder je bent met inchecken, des te meer keuze je hebt om een plek te kiezen in het vliegtuig.

Transavia bagage
Ga je op reis dan neemt elk passagier een andere soort bagage met zich meer. Niet alles hoeft in de ruim en kan als handbagage mee de vliegtuig in. Sommige voorwerpen mogen het vliegtuig niet in zoals vuurwapens, voorwerpen met een scherpe punt, aanstekers en chemische stoffen. Wat mag ik meenemen in mijn bagage?

Transavia boardingpass

De boardingpass is het bewijs om in het vliegtuig te stappen.


Transavia vlucht wijzigen

Een vlucht geboekt, maar je wilt iets wijzigen? Dit doe je simpel via Mijn Transavia. Kies een andere luchthaven of bestemming, een andere datum of wijzig gegevens van een passagier. Let er wel op dat er kosten bij kunnen komen.

Transavia app

De Transavia app maakt het nu nog makkelijker om nieuwe reizen te boeken. Bekijk je complete reisgeschiedenis in de mobiele app. Boek je bagage en reserveer je stoel. Inloggen doe je met de boekingsnummer. De applicatie werkt nagenoeg hetzelfde als de website, maar kan zeker handig zijn om het te downloaden voor je telefoon.

Wat zijn de voordelen van de Transavia app?

  • Reizen boeken en overzicht van je vluchten bekijken.
  • Online inchecken via de app.

Download de Transavia app voor: iOS | Android

Contact met Transavia

Telefonisch contact: 0900 – 0737 (€ 1 per gesprek) | Maandag – Zondag: 08.00 uur – 22.00 uur

FAQ
1. Vanaf wanneer kan je inchecken?
Het wordt aangeraden om voor vertrek twee / drie uur van te voren in te checken. Wees op tijd en houdt rekening met eventuele drukte op de weg en het vliegveld.

2. Hoe kan je inchecken?
Inchecken van je Transavia vlucht kan bij de balie op het vliegveld en online vanaf dertig uur voor vertrek via de website.

3. Wanneer kan je stoel reserveren?
Stoel reserveren kan tijdens het boeken van een vlucht of vanaf 30 uur voor vertrek via Mijn Transavia.