Vliegtijd Marrakech

In het westen van Marokko ligt Marrakech. De benaming De Rode Stad komt doordat veel huizen rood van kleur zijn. In Marrakech heb je naast moskeeën en paleizen allerlei straten met kraampjes en markten. Vlieg jij binnenkort naar Marrakesh? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang je moet vliegen.

Hoe lang is het vliegen naar Marrakech?

De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Marrakech is iets meer dan 3 uur. Met Transavia vlieg je vanuit Amsterdam Schiphol rechtstreeks naar Marrakech. Wie in het zuiden van Nederland woont, kan met Ryanair vliegen vanaf Eindhoven Airport. TUI vliegt rechtstreeks van Rotterdam Airport naar Marrakech.

Bestemming
Vliegtijd
Afstand
Amsterdam » Marrakech
3/4 uur
2500 km

Waar ligt Marrakech?

Marrakech ligt in Marokko, bij het Atlasgebergte. Als je op de kaart kijkt ligt Marrakech ongeveer midden van Marokko ten zuiden van de hoofdstad Rabat.

Wat is de beste reistijd naar Marrakech?

De beste reistijd naar Marrakech is het hele jaar door mogelijk. Van maart tot mei en september tot november wordt gezien als de beste periode om Marrakech te bezoeken. Overdag zijn de temperaturen aangenaam en ideaal om de stad te verkennen. De temperaturen kunnen in het hoogseizoen boven de 40 graden uitkomen.

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
18 °C
20 °C
22 °C
24 °C
28 °C
32 °C
36 °C
36 °C
32 °C
27 °C
22 °C
19 °C

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Marrakech?
De vliegtijd naar Marrakech vanaf Amsterdam Schiphol is 3/4 uur.

2. Welke vliegmaatschappijen vliegen naar Marrakech?
Transavia, Ryanair en TUI vliegen vanaf de Nederlandse luchthavens.