Vliegtijd Malta

Malta ligt in de Middellandse Zee, vlakbij Sicilië. Mede door de korte vliegafstand en mediterrane klimaat bij veel reizigers een populaire vakantiebestemming. Het eiland biedt bijzondere bezienswaardigheden. Heerlijke stranden, zonnig weer en hele dag shoppen, de ideale plek om tot rust te komen. Is Malta jouw volgende bestemming? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang het vliegen is.

Hoe lang is het vliegen naar Malta?

De vliegtijd van Amsterdam Schiphol naar Malta is ongeveer 3 uur. Vanuit België via Brussels Airport vlieg je met AirMalta. Vliegmaatschappij Ryanair vertrekt vanaf Eindhoven Airport.

Bestemming
Vliegtijd
Amsterdam » Malta
3 uur

Waar ligt Malta?

Malta is een eiland in de Middellandse Zee. Als je naar de kaart kijkt, ligt Malta ten zuiden van Sicilië en ten oosten van Tunesië. Het totale landoppervlak van Malta is ongeveer 316 vierkante meter.

Wat is de beste reistijd naar Malta?

De beste reistijd naar Malta is in de lente en najaar. Van april tot juni zijn de maanden met aangename temperaturen. In de zomer lopen de temperaturen naar boven, ideaal als je wilt genieten van zon, zee en strand. December, januari en februari is het vrij rustig op Malta.

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
15 °C
15 °C
17 °C
19 °C
23 °C
27 °C
30 °C
31 °C
29 °C
24 °C
20 °C
17 °C

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Malta?
De vliegtijd naar Malta vanaf Amsterdam is ongeveer 3 uur.

2. Wat is het tijdsverschil?
Er is geen tijdsverschil.