Vliegtijd Kaapstad

Een bezoek aan Kaapstad kan niet ontbreken bij een vakantie naar Zuid-Afrika. Kaapstad is een grote stad met 4,5 miljoen inwoners. Er zijn meerdere stranden om s ’avonds te genieten van de zonsondergang. Daarnaast vind je er genoeg bezienswaardigheden voor een geweldige vakantie. Is Kaapstad jouw volgende vakantiebestemming? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang het vliegen is naar Kaapstad.

Hoe lang is het vliegen naar Kaapstad?

De vliegtijd van Schiphol naar Kaapstad is zo’n 11,5 uur. KLM vliegt rechtstreeks vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar Kaapstad. Woon je langs de grens met België of Duitsland? Dan kun je ook vliegen via Düsseldorf Airport of Brussels Airport. De beste periode voor een vakantie naar Kaapstad is van november tot en met maart.

Bestemming
Vliegtijd
Afstand
Amsterdam » Kaapstad
11,5 uur
9600 km

Waar ligt Kaapstad?

In het zuiden van Zuid-Afrika ligt Kaapstad aan de Atlantische Oceaan. Je vindt Kaapstad op de wereldkaart met de coördinaten 33°55 zuiderbreedte en 18°25 oosterlengte.

Wat is de beste reistijd naar Kaapstad?

De beste reistijd naar Kaapstad is in de periode oktober tot en met maart, wanneer het warm en droog is. Van april tot en met september liggen de temperaturen tussen 10 – 20 graden. Als je op zoek bent naar warm weer en veel zon, dan is de periode oktober t/m maart de beste optie.

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
30 °C
29 °C
26 °C
23 °C
21 °C
20 °C
19 °C
20 °C
22 °C
23 °C
26 °C
29 °C

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Kaapstad?
De vliegtijd naar Kaapstad vanaf Amsterdam is zo’n 11,5 uur.

2. Wat is het tijdsverschil?
Geen tijdsverschil in de zomer.