Vliegtijd Gran Canaria

Gran Canaria ligt in buurt van Marokko, maar het eiland behoort tot Spanje. Met zijn verschillende landschappen is het een unieke eiland. Wie naar Gran Canaria gaat, geniet het hele jaar door van lekker weer en heerlijke stranden. Is Gran Canaria jouw volgende bestemming? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang het vliegen is.

Hoe lang vliegen naar Gran Canaria?

Dagelijks vliegen meerdere vluchten van o.a. Vueling, TUI fly en Transavia naar Gran Canaria. De vliegtijd van Amsterdam Schiphol naar Gran Canaria is ongeveer 4 uur met een afstand van zo’n 3100 kilometer. Hoelang het vliegen is naar Gran Canaria hangt voor een deel af van de vlucht, maar ook of er geen tussenlandingen zijn.

Vliegtijd
Afstand
Amsterdam » Gran Canaria
4 uur
3100 km

Waar ligt Gran Canaria?

Gran Canaria is een eiland in de Atlantische Oceaan. Op de wereldkaart bevindt Gran Canaria zich ten westen van Marokko en de Westelijke Sahara en ten noordwesten van Mauritanië.

Wat is de beste reistijd naar Gran Canaria?

De beste reistijd naar Gran Canaria is van oktober tot en met maart. Het weer in Gran Canaria ligt tussen 20 – 25 graden. Als je wilt genieten van de zon en strand zijn de maanden juni tot september een slimme keuze.

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Gran Canaria?
De vliegtijd naar Gran Canaria vanaf Amsterdam is zo’n 4 uur.

2. Wat is het tijdsverschil?
In Gran Canaria is het 1 uur vroeger dan in Nederland.