Vliegtijd Bangkok

Bangkok is de hoofdstad van Thailand. Een populaire vakantiebestemming bij veel reizigers. Bangkok biedt verschillende traditionele en moderne bezienswaardigheden. Vlieg jij binnenkort naar Bangkok? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang je moet vliegen.

Hoe lang is het vliegen naar Bangkok?

De vliegtijd naar Bangkok is ongeveer 11 uur. Vanaf Amsterdam Schiphol Airport zijn er rechtstreekse vluchten naar Bangkok van KLM en Thai Airways.

Bestemming
Vliegtijd
Amsterdam » Bangkok
11 uur

Waar ligt Bangkok?

Op de wereldkaart vind je Bangkok in het zuiden van Thailand. De internationale luchthaven van Bangkok ligt op ongeveer 32 kilometer ten oosten van het centrum. De geografische coördinaten van Bangkok zijn 13.7563° N breedtegraad en 100.5018° O lengtegraad.

Wat is de beste reistijd naar Bangkok?

De beste reistijd is over het algemeen is tussen november en februari. Tijdens deze maanden biedt Thailand een perfecte balans tussen zon en aangename temperaturen, met een gemiddelde van ongeveer 28°C. Dit is een tijd waarin reizigers kunnen genieten van de schitterende bezienswaardigheden van het land zonder overweldigd te worden door extreme hitte of zware regenval.

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
32 °C
33 °C
34 °C
35 °C
34 °C
33 °C
33 °C
33 °C
32 °C
32 °C
32 °C
31 °C

Veelgestelde vragen over de vliegtijd naar Bangkok
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Bangkok?
De vliegtijd naar Bangkok vanaf Amsterdam Schiphol is zo’n 11 uur.

2. Welke vliegmaatschappijen vliegen naar Thailand?
Onder meer KLM en Thai Airways.

3. Wat is het tijdsverschil?
In Bangkok is het 5 / 6 uur later dan in Nederland.