Trein naar Parijs

Je kunt vanaf Nederland rechtstreeks met de trein naar Parijs vanaf Amsterdam. Er zijn verschillende manieren om een treinreis te boeken naar Parijs. Je kunt kiezen voor een comfortabelere reis in een hoger klasse, zoals een 1e of 2e klas coupé.

Met de trein naar Parijs

Thalys rijdt meerdere keren per dag van Amsterdam via Rotterdam naar Parijs. De rit naar Parijs vanaf Amsterdam duurt ongeveer drie uur. Koop een treinticket online via de website van de treinmaatschappij. Boek op tijd, want in het hoogseizoen kunnen de treinen volgeboekt zijn. Kies de datum, tijdstip en klasse waarop je wilt reizen naar Parijs. De prijzen voor treintickets kunnen variëren. Volg de instructies om een ticket te boeken en betaal. Op het treinstation in Amsterdam kun je de vertrek- en aankomsttijden op het bord controleren en volg je de borden naar je perron.

Voordeel met de trein naar Parijs

Reizen met de trein is tegenwoordig eenvoudig. Daarnaast heeft zijn er ook voordelen om te kiezen voor de trein als je op reis gaat. Dit zijn de redenen waarom je de trein moet nemen als je op vakantie wilt. In vergelijking met het vliegtijd is het reizen met de trein beter voor het milieu. Het spoornetwerk in Europa wordt steeds meer verbonden met elkaar en dat betekent dat je soms tot je bestemming niet hoeft uit te stappen. Voor veel treinreizen geldt dat je aankomt midden in het centrum van je bestemming.

NS International app
Download de NS International app zodat je onderweg rekening kunt houden met werkzaamheden of vertragingen. Zo ben je altijd op de hoogte van wijzigingen.