NS reisplanner

Dagelijks reizen duizenden mensen met het openbaar vervoer. Reizen met de trein heeft verschillende voordelen, het is duurzaam en je hebt geen last van de file. Met de reisplanner van de NS kun je een reis plannen. Op de website of de app van de Nederlandse Spoorwegen voer je een vertrek- en eindstation in. Vertragingen en storingen worden meegenomen in de reistijd. Bij het maken van een route geeft de reisplanner een uitgebreide beschrijving. Zo zie je hoe druk het is, aantal zitplaatsen en waar je moet overstappen. Ook handig is de functie voor het uitprinten van je route.

Nederlandse Spoorwegen reisplanner

De NS Reisplanner is voor iedereen die graag met de trein reist. Kies een adres, station of postcode en plan je reis. Ook kun je aangeven hoelaat je vertrekt of wat je aankomsttijd is. Bekijk de actuele situatie op het spoor. In de actuele dienstregeling staat hoeveel tijd je hebt voor het overstappen. Zijn er storingen of werkzaamheden? Plan je reis met de routeplanner van de NS.

Route plannen
Een treinreis begint met het maken van een route. Vul op de website van NS.nl een vertrek- en aankomststation in. Selecteer eventueel je voorkeuren en klik op plannen.

NS Reisplanner

NS reisplanner internationaal

Ga je op reis naar het buitenland met de trein? Gebruik de internationale reisplanner van de NS. Je vult in het vertrekstation en waar je naar toe wilt. Kies het aantal reizigers en je ziet direct de dienstregeling met de datum en prijs van treinkaartje.

NS Reisplanner Internationaal