Nieuwe regeringstoestel overgedragen aan Nederland

Het nieuwe regeringstoestel met registratie PH-GOV is overgedragen aan Nederland. Eerste officiële vlucht zal in augustus worden gedaan. Het nieuwe regeringstoestel is een Boeing 737 BBJ met in totaal plek voor 26 passagiers.

Luchtvaartmaatschappij KLM wordt verantwoordelijk voor de operatie van het regeringstoestel. KLM zal de crew voor vluchten leveren en tevens het onderhoud doen.

Geïnteresseerd? Vanaf zaterdag 6 juli 10.30 uur kan het publiek het toestel van buiten zien en fotograferen. Aanmelden kan via www.bezoekdephgov.nl vanaf dinsdag 18 juni 14.00 uur. De aanmeldtermijn voor het publiek sluit uiterlijk op 29 juni of wanneer alle beschikbare plaatsen gereserveerd zijn. Aanmelding is verplicht gezien de veiligheidsmaatregelen op de vliegbasis. Toegang is alleen mogelijk met een ontvangstbevestiging van de aanmelding.

Zie: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2019/06/18/nieuwe-regeringstoestel-ph-gov-overgedragen-aan-nederlandz

VluchtVolgen24.nl

VluchtVolgen24.nl is de website voor iedereen die alles willen weten over vluchttijden, vliegtijden, inchecken en bagage. Ook vind je het laatste nieuws over de vliegvelden en vliegmaatschappijen.