Lichte groei voor Schiphol in het eerste kwartaal 2019

Uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat Schiphol een lichte groei heeft in het eerste kwartaal van 2019. In vergelijking met 2018 was het aantal passagiers 1,7% hoger. De lichte groei heeft te maken met het aantal vliegbewegingen die Schiphol mag doen tot 2020.

In totaal gingen 15,5 miljoen passagiers via Schiphol. Door het aantal toegestane vliegbewegingen heeft ook invloed op het vrachtvervoer. Maastricht Aachen Airport heeft een sterke groei gemaakt van 64,9%. Dit klinkt veel, maar Maastricht Aachen Airport is een kleine luchthaven waardoor extra vluchten al snel een grote groei laten zien.

Zie: https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2019/26/lichte-groei-aantal-passagiers-nederlandse-luchthavens

Gaat u op reis vanaf Schiphol en bent u op zoek naar een parkeerplaats? U kunt het parkeren Schiphol eenvoudig vergelijken en direct reserveren bij online boekingsplatform Vliegen en Parkeren.
Blogger Check Out Sam maakte ook een mooi overzicht. Naast de mogelijkheden om te parkeren bij Schiphol vermeldt hij ook de verschillende park sleep fly arrangementen die mogelijk zijn rond de luchthaven.

VluchtVolgen24.nl

VluchtVolgen24.nl is de website voor iedereen die alles willen weten over vluchttijden, vliegtijden, inchecken en bagage. Ook vind je het laatste nieuws over de vliegvelden en vliegmaatschappijen.