KLM: nieuwe service in de Economy Class

KLM heeft een nieuwe maaltijdservice aangekondigd op de intercontinentale KLM vluchten die beter aansluit op de behoeften van de reizigers. Met de nieuwe service ontvangen de reizigers een flesje water, een verfrissingsdoekje en een koptelefoon.

Op vluchten vanuit Amsterdam ontvangen reizigers een uitgebreide keuzemaaltijd. De vernieuwde maaltijdservice bestaat uit een warme maaltijd naar keuze, een grote en rijkelijk gevulde salade en een dessert. De eerste 9 bestemmingen die deze service vanaf 1 juli 2018 krijgen zijn: Bonaire (via Aruba), Entebbe (via Kigali), Fortaleza, Osaka, Hongkong, Vancouver, Seoul, Rio de Janeiro en Houston. Vanaf 28 oktober, met ingang van de winterdienstregeling, is de service beschikbaar op alle intercontinentale vluchten. Vanaf 28 oktober, met ingang van de winterdienstregeling, is de service beschikbaar op alle intercontinentale vluchten. Deze vluchten zijn onderverdeeld in dag- en nachtvluchten, maar ook in drie verschillende zones, korte-, middellange-, lange intercontinentale vluchten.

Zie: https://nieuws.klm.com/klm-start-nieuwe-service-in-economy-class/

vakantiehuis ardennen

VluchtVolgen24.nl

VluchtVolgen24.nl is de website voor iedereen die alles willen weten over vluchttijden, vliegtijden, inchecken en bagage. Ook vind je het laatste nieuws over de vliegvelden en vliegmaatschappijen.