Eurowings: nieuwe ‘ Eurowings Flight Platform’

Vanaf vandaag kunnen Eurowings klanten met de nieuwe ontwikkelde Eurowings Flight Platform vluchten koppelen aan aanbiedingen van Norwegian Airlines en SunExpress, het principe van ‘ virtuele interlining’. Het boekingsplatform koppelt de Eurowings-vluchten aan aanbiedingen van andere luchtvaartmaatschappijen, ook als er geen samenwerking is.

Het platform voegt tegen aantrekkelijke voorwaarden tal van overstapverbindingen met het Eurowings-routenetwerk toe: Eurowings-vluchten kunnen nu worden gecombineerd met vluchten van Norwegian Air Shuttle en SunExpress. Dit resulteert bijvoorbeeld in geheel nieuwe aansluitende vluchten van Scandinavië via Duitsland naar Mexico of van Turkije via Düsseldorf naar de VS. Andere luchtvaartmaatschappijen zullen in de loop van het jaar worden geïntegreerd in het Eurowings-vliegplatform, waardoor het beschikbare routenetwerk wordt uitgebreid.

Zie: https://newscloud.eurowings.com/en/press-releases/2019/q2/virtual-interlining-eurowings-distributes-tickets-of-other-airlines-for-the-first-time.html

VluchtVolgen24.nl

VluchtVolgen24.nl is de website voor iedereen die alles willen weten over vluchttijden, vliegtijden, inchecken en bagage. Ook vind je het laatste nieuws over de vliegvelden en vliegmaatschappijen.