9292 app

Wie vroeger reisadvies wou kon bellen met 9292 via het nummer 06 – 9292. De 9292 app is de bekendste app voor het openbaar vervoer. De app is een must voor iedereen die gebruik maakt van het openbaar vervoer. Met deze handige app heb je actuele informatie van je reis bij de hand.

Reisplannen met de app van 9292

Met de app van 9292 kun je een reis plannen voor tram, trein, bus en metro. Op het beginscherm vul je van en naar in en wanneer je wilt vertrekken. Kies uit adres, station of postcode. Automatisch worden de reisadviezen weergeven van het OV. Ook heb je de keuze uit je huidige locatie via het GPS. Maak het persoonlijker door aan te geven hoe je wilt reizen, bijvoorbeeld met de bus en trein. Bij het selecteren van een reisadvies kun je de kaart bekijken om je traject te zien. Scroll van links naar rechts om de route stap voor stap te zien.

9292 app

De voordelen van de 9292 app:

  • Locaties en trajecten toevoegen.
  • Vertrektijden van stations en haltes.
  • Opslaan van je reisadviezen.
  • Wijzigingen bekijken op jouw traject.
  • Kies zelf met welke openbaar vervoer je wilt reizen.

Download de 9292 app in App Store of Google Play. De app werkt op iOS 11 of hoger en Android 6 of hoger.

Alternatieven
Naast de app van 9292 zijn er andere mogelijkheden. Afhankelijk van je hoe je wilt reizen zijn de onderstaande apps ook de moeite waard om te proberen:

FAQ
1. Welke functies heeft de 9292 app?
Actueel reisplanner van het openbaar vervoer, je persoonlijke voorkeuren opslaan, zelf vertrek- en bestemmingslocaties aanmaken en wijzigingen op je traject bekijken.

2. Hoe kan je een reis plannen?
Open de app en vul op het beginscherm van en naar een adres, station of halte in. Kies bij vertrek het tijdstip waarop je wilt vertrekken.

3. Waar kan je de 9292 app downloaden?
De 9292 app kan je downloaden via App Store en Google Play.