Vliegtijd Miami

Miami is bijzonder om zijn stranden, palmbomen, het heerlijk weer en ligt in het zuiden van Florida. Een vakantie naar Miami betekent veel zon, zee en strand. De bekendste plek is natuurlijk Miami Beach. Ga je op vakantie naar Miami? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang je moet vliegen.

Hoe lang is het vliegen naar Miami?

De vliegtijd van Schiphol naar Miami is ongeveer 13 uur. Rechtstreeks vanaf Amsterdam naar Miami vliegen is niet mogelijk. Vlieg je met KLM dan stap je misschien over in London, Parijs of New York op een andere vlucht.

Bestemming
Vliegtijd
Amsterdam » Miami
13 uur

Waar ligt Miami?

Miami is een stad in de Verenigde Staten in de staat Florida. Het ligt in het zuidoosten aan de Atlantische Oceaan. Je vind Miami op de kaart met de coördinaten tussen ongeveer 25° en 26° noorderbreedte en tussen 80° en 81° westerlengte.

Wat is de beste reistijd naar Miami?

De beste reistijd naar Miami zijn in de maanden november tot en met mei. Tijdens deze maanden zijn de temperaturen aangenaam en ideaal om een bezoek te brengen aan Miami. Temperaturen liggen dan tussen de 20 – 27 graden. In de zomermaanden vanaf juni tot oktober is het warm met temperaturen boven de 30 graden.

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
23 °C
24 °C
25 °C
27 °C
29 °C
30 °C
31 °C
31 °C
31 °C
29 °C
27 °C
23 °C

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Miami?
De vliegtijd naar Miami vanaf Amsterdam Schiphol is zo’n 13 uur.

2. Welke vliegmaatschappijen vliegen naar Miami?
KLM, Delta en Air France.

3. Wat is het tijdsverschil?
In Miami is het 6 uur vroeger dan in Nederland.