Vliegtijd Mexico

Mexico is de vakantiebestemming voor iedereen die houdt van het natuur, lekker eten, stranden en mooi blauw water. Tempels, cultuur en andere indrukwekkende bezienswaardigheden. Cancun is een populaire plaats in het oosten van Mexico. Met heerlijke stranden, aangenaam weer en restaurants kom je in Cancun niks te kort. Gaat jouw volgende reis naar Mexico? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang je moet vliegen.

Hoe lang is het vliegen naar Mexico?

De vliegtijd naar de Mexico vanaf Amsterdam Schiphol is ongeveer 11 uur bij een rechtstreekse vlucht. Onder meer KLM, Aeromexico, TUI en Lufthansa vliegen naar de luchthaven in Mexico-Stad en Cancun. Als je vanuit een andere stad vertrekt of een tussenstop maakt, kan de totale reistijd langer zijn

Bestemming
Vliegtijd
Afstand
Amsterdam » Mexico
11 uur
8400 km

Waar ligt Mexico?

Mexico is een land in Noord-Amerika en grenst met de Verenigde Staten. Op de kaart vind je Mexico tussen de VS en Guatemala. Mexico grenst aan het oosten met Golf van Mexico en in het westen met de Stille Oceaan.

Wat is de beste reistijd naar Mexico?

De beste reistijd naar Mexico is afhankelijk van wat je wilt gaan doen. Voor het mooie weer is de beste tijd tussen december tot en met maart. In juni begint het regenseizoen tot en met oktober. Dit is ook de beste tijd om het eiland Yucatan te bezoeken Cancun, omdat de drukte afneemt en de prijzen lager zijn.

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
28 °C
29 °C
30 °C
32 °C
32 °C
32 °C
33 °C
33 °C
32 °C
31 °C
29 °C
28 °C

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Mexico?
De vliegtijd naar Mexico vanaf Amsterdam Schiphol is zo’n 11 uur.

2. Welke vliegmaatschappijen vliegen naar Mexico?
KLM, Aeromexico, TUI en Lufthansa vliegen onder meer naar Mexico.

3. Wat is het tijdsverschil?
Mexico heeft verschillende tijdzones. In de Mexico is het 7 / 8 uur vroeger dan in Nederland.