Vliegtijd Kroatië

Kroatië ligt in aan de Adriatische Zee en is bij veel reizigers een populaire vakantiebestemming. Met name de korte vliegafstand en weer. Naast zon, zee en strand heeft het land ook prachtig natuur en historie. Is Kroatië jouw volgende bestemming? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang het vliegen is.

Hoe lang is het vliegen naar Kroatië?

De vliegtijd van Amsterdam Schiphol naar Kroatië duurt ongeveer 2,5 uur. Vanuit hier vlieg je met vliegmaatschappij KLM. Reis vanaf Rotterdam Airport met Transavia naar steden als Split. Vanaf Eindhoven Airport vlieg je met Transavia en Ryanair naar Rijeka, Zadar of Zagreb. Vanuit België via Brussels Airport zijn er ook vluchten beschikbaar met TUI, Brussels Airlines en Croatia Airlines.

Bestemming
Vliegtijd
Amsterdam » Kroatië
2,5 uur

Waar ligt Kroatië?

Kroatië ligt in het zuiden van Europa in het Middellandse-Zee gebied. Het grenst in het noordwesten aan Slovenië. Je vind Kroatië op de wereldkaart met de coördinaten tussen ongeveer 42° en 47° noorderbreedte en tussen 13° en 20° oosterlengte.

Wat is de beste reistijd naar Kroatië?

De beste reistijd naar Kroatië hangt af van je interesses. Over het algemeen zijn de zomermaanden, van juni tot en met september populair om te reizen. De gemiddelde temperatuur ligt in de zomer tussen de 25 – 30 graden. De kustgebieden zijn in de winter minder druk met temperaturen van 0 – 10 graden.

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
3 °C
6 °C
11 °C
17 °C
21 °C
24 °C
26 °C
26 °C
22 °C
16 °C
9 °C
4 °C

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Kroatië?
De vliegtijd naar Kroatië vanaf Amsterdam is zo’n 2,5 uur.

2. Wat is het tijdsverschil?
Er is geen tijdsverschil.