Vliegtijd Kaapverdië

Kaapverdië is een eilandengroep in de Atlantische Oceaan vlak voor de kust van Afrika. Het weer op de Kaapverdische Eilanden is het hele jaar door heerlijk. Een vakantie naar Kaapverdië betekent veel zon, strand en zee. Is Kaapverdië jouw volgende bestemming? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang het vliegen is.

Hoe lang is het vliegen naar Kaapverdië?

De vliegtijd naar Kaapverdië is ongeveer 6 uur. Mede door de korte vliegtijd is Kaapverdië een populaire vakantiebestemming. Vanaf Amsterdam Schiphol of Eindhoven Airport vlieg je wekelijks met TUI fly, Corendon, TAP en Transavia.

Bestemming
Vliegtijd
Afstand
Amsterdam » Kaapverdië
6 uur
4900 km

Waar ligt Kaapverdië?

Kaapverdië ligt ten westen van het continent Afrika en bestaat uit verschillende eilanden. Op de kaart vind je Kaapverdië in de Atlantische Oceaan, voor de kust van Senegal. Populaire eilanden zijn Boa Vista en Sal.

Wat is de beste reistijd naar Kaapverdië?

De beste reistijd naar Kaapverdië is van november tot en met april. In deze periode liggen de temperaturen gemiddeld tussen 24 – 28 graden. Weinig regen en veel zonneschijn. Vanaf mei tot oktober is het iets warmer met temperaturen die kunnen oplopen tot 30 graden of hoger. Voor iedereen die houdt van surfen is december t/m februari de beste tijd om Kaapverdië te bezoeken.

Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December
24 °C
24 °C
25 °C
25 °C
25 °C
26 °C
27 °C
28 °C
29 °C
28 °C
27 °C
26 °C

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Kaapverdië?
De vliegtijd naar Kaapverdië vanaf Amsterdam is zo’n 6 uur.

2. Wat is het tijdsverschil?
In Kaapverdië is het 2/3 uur vroeger.