Vliegtijd Jamaica

Jamaica kennen we vooral van de bekende reggae zanger Bob Marley. Het hele jaar door is de temperatuur in Jamaica aangenaam. Jamaica is de ideale bestemming voor een relax vakantie. Regenwouden, jungle en boottochten behoren tot de bezienswaardigheden. Vlieg je binnenkort naar Jamaica? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang je moet vliegen.

Hoe lang is het vliegen naar Jamaica?

De vliegtijd naar Jamaica bij een rechtstreekse vlucht is ongeveer 10 / 11 uur. Als je vliegt naar Jamaica heb je keuze uit de luchthavens in Kingston en Montego Bay. Met KLM of Delta maak je eerst een tussenstop in Atlanta om vervolgens door te vliegen naar Jamaica. TUI fly vliegt rechtstreeks van Amsterdam naar Montego Bay.

Vliegen vanaf Brussel
TUI fly vliegt vanaf Brussels Airport met een tussenstop in Punta Cana naar Montego Bay.

Bestemming
Vliegtijd
Afstand
Amsterdam » Jamaica
10 / 11 uur
7900 km

Waar ligt Jamaica?

Jamaica is een eiland en ligt in het Caribische Zee. Het land ligt ten zuiden van Cuba. Op de wereldkaart vind je Jamaica met de coördinaten tussen 17 en 19 noorderbreedte en tussen 77 en 79 westerlengte.

Wat is de beste reistijd naar Jamaica?

De beste reistijd naar Jamaica is van november tot en met maart. Het is in deze periode droog en gemiddeld 27 graden. Gezien de kans op minder reden is deze periode de beste tijd om te gaan.

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Jamaica?
De vliegtijd naar Jamaica vanaf Amsterdam Schiphol is zo’n 10 / 11 uur.

2. Welke vliegmaatschappijen vliegen naar Jamaica?
Onder meer Delta en KLM.

3. Wat is het tijdsverschil?
In Jamaica is het 6 / 7 uur vroeger dan in Nederland.