Vliegtijd India

Een reis naar India vraagt om een goede voorbereiding. Het land heeft meer dan één miljard inwoners. Bekende plaatsen in India zijn New Delhi, Mumbai en Bangalore. De drukke steden, interessante bezienswaardigheden en natuurgebieden is het een populaire vakantiebestemming in Azië.

Hoe lang is het vliegen naar India?

Vanaf Amsterdam Schiphol duurt een directe vlucht ongeveer 8 uur. KLM, Delta, Air France en China Airlines zijn enkele van de luchtvaartmaatschappijen die vluchten aanbieden van Nederland naar India. Als je vliegt met een tussenstop, dan is de vliegtijd natuurlijk iets langer.

Bestemming
Vliegtijd
Amsterdam » India
8 uur

Waar ligt India?

India is een land in Zuid-Azië. In het zuiden wordt India begrensd door de Indische Oceaan, de Arabische Zee in het zuidwesten en de Golf van Bengalen in het zuidoosten. India grenst aan Pakistan in het westen, China, Nepal en Bhutan in het noorden, en Bangladesh en Myanmar in het oosten. De coördinaten op de wereldkaart van India liggen tussen 8°4 en 37°6 noorderbreedte en tussen 68°7 en 97°25 oosterlengte.

Wat is de beste reistijd naar India?

De beste reistijd naar India is van november t/m maart. Maar het kan variëren afhankelijk welke regio je wilt bezoeken. India is een grote land en het klimaat kan per regio daarom verschillen.