Vliegtijd Costa Rica

Costa Rica ligt in Midden-Amerika en is rijk aan natuur, regenwouden, jungles en stranden. Wie verschillende dieren wilt ontdekken is bij Costa Rica aan het juiste adres. Een combinatie van avontuur en zon is het de ideale vakantiebestemming. Vlieg je binnenkort naar Costa Rica? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoelang je moet vliegen.

Hoe lang is het vliegen naar Costa Rica?

De vliegtijd naar Costa Rica is ongeveer 11 / 12 uur. KLM vliegt vanuit Amsterdam via Panama door naar San José. Bij de overstap vlieg je met CopaAirlines. Vlieg je naar Liberia Airport dan maak je eerst een tussenlanding in Atlanta om vervolgens met Delta Airlines verder te vliegen.

Bestemming
Vliegtijd
Afstand
Amsterdam » Costa Rica
11 / 12 uur
7900 km

Waar ligt Costa Rica?

Costa Rica is een land in Midden-Amerika, grenzend aan Nicaragua in het noorden en Panama in het zuiden. Op de wereldkaart kun je Costa Rica vinden in het zuidelijke deel van Centraal-Amerika, tussen Nicaragua en Panama.

Wat is de beste reistijd naar Canada?

De bete reistijd naar Costa Rica in het droge seizoen van december tot april. Het regenseizoen is van mei tot november. Dit is de periode is het landschap groen.

FAQ
1. Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Costa Rica?
De vliegtijd naar Costa Rica vanaf Amsterdam Schiphol is zo’n 11 / 12 uur.

2. Welke vliegmaatschappijen vliegen naar Costa Rica?
Onder meer Delta en KLM.

3. Wat is het tijdsverschil?
In Costa Rica is het 7 / 8 uur vroeger dan in Nederland.