SLM inchecken

Surinam Airways (SLM) is de nationale luchtvaartmaatschappij van Suriname. De vliegtuigmaatschappij vliegt onder andere naar Amsterdam, Aruba, Curaçao, en Miami. Voordat je bij een vlucht van SLM kunt instappen moet je eerst inchecken voor vertrek. Inchecken kan via de incheckbalie op de luchthaven of de website van SLM.

Online inchecken bij SLM

Er zijn twee manieren om in te checken. Online via de website en op de luchthaven bij de incheckbalie. Ga naar de website van SLM: https://www.flyslm.com/online-inchecken/. Vul hier je boekingsnummer, vluchtnummer, luchthaven en vertrekdatum in. Kies een stoel en print de instapkaart uit.

Hoe werkt online inchecken bij SLM?

  1. Bezoek de website flyslm.com.
  2. Vul de PNR nummer en achternaam in.
  3. Heb je online ingecheckt en geen ruimbagage? Dan kun je met je boardingpass doorlopen naar de veiligheidscontrole en de gate.
  4. Wil je op de luchthaven inchecken? Bij de balie op de luchthaven is het mogelijk met je paspoort.

SLM inchecken

Inchecken op de luchthaven

Online inchecken bij SLM is niet verplicht. Je kunt natuurlijk ook op het vliegveld inchecken bij de balie. Waar je moet zijn, kun je zien op de schermen. Op Schiphol vind je de check-in balie bij Vertrekhal 3. Wees ruim op tijd.

Bagage
Met ruimbagage moet je rekening houden met de volgende regels. Voor Economy Class geldt één stuk met maximaal 23 kg en Mid – Atlantische 25 kg. Bij Business Class voor Mid – Atlantische vluchten max. 32 kg. Naast ruimbagage heb je ook de mogelijkheid om een handbagage mee te nemen. Een handbagage mag niet meer zijn dan 10 kg en de afmeting in lengte + breedte + diepte mag niet de 115 cm overschrijden.

Veelgestelde vragen over SLM inchecken
1. Hoe kan je inchecken bij Surinam Airways?
Inchecken bij Surinam Airways kan op verschillende manieren. Je kunt online inchecken via de Surinam Airways website en bij de incheckbalie op de luchthaven.

2. Wanneer kan je online inchecken?
Je kunt online inchecken 24 uur voor vertrek.

3. Wanneer moet je aanwezig zijn op de luchthaven?
Het wordt aangeraden om uiterlijk twee tot drie uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven. Voor intercontinentale vluchten is het drie tot vier uur van tevoren aanwezig zijn.

4. Wat is een boardingpass?
Dat is een instapkaart die je nodig hebt om in het vliegtuig in te stappen.