Plattegrond Schiphol

De plattegrond van Schiphol is een gedetailleerde overzicht met faciliteiten, winkels en diensten op de luchthaven. Door de plattegrond te raadplegen, kunnen reizigers efficiënter reizen, tijd besparen en optimaal gebruikmaken van de beschikbare voorzieningen. Het helpt je bij het navigeren van de ingang tot je vlucht.

Wat vind je op de plattegrond?

De Schiphol plattegrond is visuele weergeven van vertrek- en aankomsthallen, gates, lounges, winkels en andere voorzieningen. Voor zowel degenen die de luchthaven voor het eerst bezoeken als de reiziger die vaker op vakantie gaat.

Vertrek- en aankomsthallen
De plattegrond markeert duidelijk de locaties van de vertrek– en aankomsthallen, waar reizigers kunnen inchecken en hun bagage kunnen ophalen. Deze gebieden zijn vaak voorzien van informatie over incheckbalies, bagagebanden en douanecontroles.

Gates en Lounges
Gate-nummers en de locaties van lounges zijn ook prominente kenmerken op de plattegrond. Dit stelt passagiers in staat om hun gate gemakkelijk te vinden en geeft toegang tot lounges waar ze kunnen ontspannen en voorbereiden op hun vlucht.

Terminal
De plattegrond toont duidelijk de indeling van de terminals. Passagiers kunnen hun weg vinden tussen vertrek- en aankomsthallen, gates en bagageclaimgebieden.

Winkels en restaurants
Een verscheidenheid aan winkels, boetieks en restaurants is verspreid over de luchthaven. De plattegrond geeft een overzicht van waar reizigers belastingvrije winkels, modeboetieks en eetgelegenheden kunnen vinden om te winkelen en te dineren.

Plattegrond downloaden
De plattegrond is ook beschikbaar in de Schiphol app, die is gratis te downloaden via de App Store en Google Play. Gebruik de app om je weg te vinden op de luchthaven en om informatie te vinden over de vertrekhallen, winkels, restaurants, faciliteiten en vluchten.