Mijn TUI

Wat is mijn TUI? Een service van TUI om alle informatie rondom je vlucht te beheren. Vanuit de Mijn TUI omgeving kun je diverse services toevoegen aan je vlucht zoals extra bagage toevoegen of een maaltijd kiezen. Maar dat is niet alles. Na het inloggen heb je inzicht in je paspoort- en contactgegevens. De e-tickets kunnen na het inloggen bij Mijn TUI worden gedownload.

Handbagage TUI

Als je op vakantie gaat wil je natuurlijk zeker zijn dat je niks vergeet. Denk er wel bij dat je bagage aan een aantal voorwaarden moet voldoen. Ga je op vakantie, maar neem je weinig spullen mee dan heb je vaak al genoeg aan een handbagage.

Afmetingen TUI handbagage

Afmetingen voor je handbagage mogen niet groter zijn dan 55 x 40 x 25 centimeter en mag maximaal 10 kilogram wegen. De handbagage kun je opbergen boven je hoofd. De volgende voorwerpen zijn niet toegestaan als handbagage: scherpe voorwerpen en messen, knuppels, ontplofbare, ontvlambare stoffen, chemische en toxische stoffen.

TUI ruimbagage

Een koffer voor ruimbagage mag maximaal 32 kilogram wegen en maximaal een afmeting hebben van 158 centimeter (L+B+H). Extra bagage toevoegen aan je vlucht? Regel dit makkelijk via Mijn TUI.

Stoel reserveren TUI

Bij TUI kun je 30 dagen tot 48 uur voor je vertrek tegen een betaling een stoel reserveren. Wil je geen stoel reserveren, dan zal TUI automatisch een stoel kiezen. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit een standaardstoel, extra beenruimte, bij de nooduitgang en op het eerste rij.TUI app
De TUI app is te downloaden in de App Store of Google Play voor je smartphone en tablet. Met TUI app heb je altijd de vluchtgegevens bij de hand. Je hebt hiermee een compleet overzicht van je boeking: reisdocumenten, vluchtgegevens en informatie over je bestemming. Heb je een boeking aangepast, dan zal dit automatisch te zien zijn in de TUI app.

Contact met TUI

Voordelen van Mijn TUI
Op één plek al je vluchtgegevens bewaren. Direct een overzicht van al je geboekte vluchten en vakanties. Download de e-tickets voor je vakanties.

FAQ
Vanaf wanneer kan je inchecken?
Het wordt aangeraden om voor vertrek twee / drie uur van te voren in te checken. Wees op tijd en houdt rekening met eventuele drukte.

Hoe kan je inchecken?
Inchecken van je TUI vlucht kan bij de balie op het vliegveld en online via de website.

Wanneer kan je stoel reserveren?
Stoel reserveren kan vanaf 30 dagen tot 48 uur voor vertrek en bij online inchecken.