Iberia inchecken

Iberia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Spanje. De volledige naam is Iberia Líneas Aéreas de España met als thuishaven Madrid. Vanaf Schiphol kun je vliegen met Iberia.

Online inchecken bij Iberia

Online inchecken kun je eenvoudig doen achter je computer, laptop of telefoon. Bij Iberia kun je vanaf 24 uur voor je vlucht check-in doen. Ga naar de website van Iberia: https://www.iberia.com/nl/autocheckin-online_nl/. Vul hier je achternaam, reserverings- of ticketnummer in. Kies een stoel en print de instapkaart uit.

Bagage
Ruimbagage mag niet meer dan 32 kg wegen. De lengte + hoogte + breedte niet meer dan 158 cm. Je kunt in de cabine handbagage meenemen. Voor bagage onder je stoel is de toegestane afmeting 40 x 30 x 15 cm. Bovenin bij de opbergvak max. 56 x 45 x 25 cm. Is de koffer of bagage groter, dan moet je deze inchecken.

Stoel reserveren
Heb je geen gratis stoelresevering bij de Economy Class, dan kun je een zitplaats reserveren via de website. Check-in en kies een plek die vrij is. De prijzen beginnen voor Europese vluchten online vanaf € 13.

Incheckbalie
Online inchecken bij Iberia is niet verplicht. Je kunt natuurlijk ook op het vliegveld inchecken bij de balie. Op Schiphol vind je de check-in balie bij Vertrekhal 3. Wees ruim op tijd.

Hoe werkt online inchecken bij Iberia?

  • Bezoek de website Iberia.com en volg de stappen om in te checken.
  • Heb je online ingecheckt en geen ruimbagage? Dan kun je met je boardingpass doorlopen naar de veiligheidscontrole en de gate.
  • Wil je op de luchthaven inchecken? Bij de balie op de luchthaven is het mogelijk met je paspoort.

FAQ
1. Hoe kan je inchecken bij Iberia?
Inchecken bij Iberia kan op verschillende manieren. Je kunt online inchecken via de Iberia website en bij de incheckbalie op de luchthaven.

2. Wanneer kan je online inchecken?
Je kunt online inchecken 24 uur voor vertrek.

3. Wanneer moet je aanwezig zijn op de luchthaven?
Het wordt aangeraden om uiterlijk twee tot drie uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven. Voor intercontinentale vluchten is het drie tot vier uur van tevoren aanwezig zijn.

4. Wat is een boardingpass?
Dat is een instapkaart die je nodig hebt om in het vliegtuig in te stappen.