Vlucht volgen Schiphol

Schiphol is één van de grootste luchthavens van Europa. Dagelijks vliegen er duizenden mensen naar diverse bestemmingen in de rest van de wereld. De luchthaven is constant in beweging, zowel het aantal reizigers die vliegen via Schiphol, maar ook het aantal vliegbewegingen. De luchthaven is voor Nederland economisch gezien belangrijk. Om de positie van een belangrijke hub te behouden binnen de concurrerende luchtvaart wil Schiphol komende jaren groeien. Er vliegen 90 luchtvaartmaatschappijen van en naar Schiphol.

Vliegtuigen volgen boven en rondom Schiphol (AMS) met Radarbox24. Inzoomen: CTRL ingedrukt houden en scrollen met de muis.

Beleving op Schiphol

Na het inchecken kun je van alles beleven op Schiphol. De voorzieningen en mogelijkheden op de luchthaven zijn breed. Verschillende winkeltjes, diverse plekken om te eten en drinken of voor het vertrekken nog even ontspannen.

Winkels
Op Schiphol heb je breed scala aan fashion en elektronica winkels. Even snel nog een cadeautje kopen? Geen probleem, ook die kun je kopen bij bijvoorbeeld See Buy Fly shop.

Eten en drinken
De bekende fastfoodrestaurants vind je allemaal op Schiphol zoals de McDonald’s en Burger King. Naast de koffiezaken als Starbucks heb je ook andere trendy bar’s waar je aan kunt schuiven.

Ontspannen
Even ontspannen of een powernap voordat je vertrekt is mogelijk in het Hotel Mercure en YOTELAIR. Mediteren en bidden is evenals mogelijk in het Stiltecentrum.

Schiphol aankomst- en vertrektijden

Ga je op vakantie vertrek ruim op tijd richting Schiphol. Ook wanneer je iemand moet ophalen bij Schiphol kun je het beste op tijd vertrekken van huis. Denk bijvoorbeeld aan files in de buurt van Amsterdam. Bekijk voordat je vertrekt nog even de Schiphol aankomsttijden.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...