Aankomsttijden Schiphol

Schiphol is het grootste vliegveld van Nederland. Met de actuele overzicht van aankomsttijden Schiphol blijf je altijd op de hoogte. Vroeger gebruikte je de teletekst om de aankomsttijden te bekijken. Dit is nu makkelijker geworden door het internet. Je kunt via het internet de aankomsttijden van vandaag en de aankomsten van de volgende dag van Schiphol volgen. Je ziet precies wanneer een vlucht arriveert of hoelang de vlucht vertraging heeft.


Schiphol aankomst vluchten volgen met de vliegtuig radar van Radarbox24. Klik op één van de vliegtuigen op de vluchtradar.


Schiphol aankomst (arrivals)

Met de onderstaande aankomsttijden van Schiphol van vandaag zijn gesorteerd op de tijd. In het kolom ‘Flight’ wordt de vluchtnummer weergegeven. Daarnaast in het kolom ‘From’ is te lezen waar het vandaan komt en om welke luchtvaartmaatschappij het gaat in de kolom ‘Airline’. De geschatte tijd wordt weergegeven met ‘Scheduled’. De status geeft aan of de vliegtuig is geland of als er een vertraging is.

Bekijk je liever de Schiphol aankomsttijden via de NOS teletekst?

  • Aankomst vluchten tot 10:30: teletekst 756.
  • Aankomsttijden van 10:30 tot 15:30: teletekst 757.
  • Aankomst vluchten vanaf 15:30 uur: teletekst 758.

Schiphol aankomst adres

Moet je iemand ophalen van Schiphol gebruik dan het volgende adres op je navigatie: Ceintuurbaan Zuid, Schiphol, Haarlemmermeer. Wil je meer weten over de parkeermogelijkheden bij Schiphol, ga dan naar Schiphol parkeren.


Social media:

Telefoon
Telefonisch contact: 0900 – 0141

Contactformulier
Heb je een vragen over de aankomsttijden of een klacht? Gebruik het speciale contactformulier op de website, zie hier.

Volg de aankomsttijden van andere vliegvelden in Nederland:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...